Страшно уявити, але колись рецепт Weissbier був під загрозою зникнення! У той час пшениці в Баварії не вистачало на хліб і влада Мюнхену прийняла закон «Про чистоту пива» – варити його дозволялося лише з ячменю. Але баварці, які життя не уявляли без вайцбір, ладні були скоріше відмовитись від хліба, ніж від улюбленого сорту пива. Попит на нього все зростав і, після декількох сторіч напівпідпільної варки, у Мюнхені була заснована перша легальна «пшенична» броварня. Наш Кіт роздобув у баварців заповітний рецепт та зварив за ним Weissbier München, що залишає на язиці м’який фруктовий смак, підкреслений тендітною хмельовою гіркотою.
Хміль: Magnum, Hersbruсker
Солод: Ячмінний світлий, пшеничний світлий
Колiр: Солом'яний
Аромат: Хлібний з легкими фруктовими та пряними відтінками
До пива ідеально пасує: ковбаски, негостра риба, піца та салати