Дід нашого кота був фермером. Тому, кіт, як будь-який сумлінний онук, приїжджав до діда в село, допомагати у тяжкій праці сільського кота: перегортати відра з молоком, розкидати сіно в сараї, полювати на курей та допомагати варити farmhouse ale, відомий ще як saison. Цей ель традиційно варили бельгійські фермери після збирання врожаю. Він виходив манливого золотистого кольору, з невагомим, пряним ароматом. Настільки цікавим, що наш кіт запам'ятав рецепт і вирішив відтворити його. Так він зберіг у пам'яті минулі часи та неповторну ауру фермерського напою. Ну і зміг поділитися їм з вами, куди ж без цього?
Хміль: Styrian Wolf
Солод: Bohemian Pils, Wheat Malt, Carahell
Колiр: золотистий
Аромат: легкий, пряний
До пива ідеально пасує: М'ясо птиці (курка), морепродукти та сир пармезан